sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kuvia kisoista ja valmennuksesta

Tässä siis kuvia Metestä ja Lissusta eilisistä kisoista, ja Metestä tämänpäiväisestä valmennuksesta. Valmennus meni tosi hyvin, tuntu taas pitkästä aikaa että heppa toimii ajatuksen voimalla! Ja valmentajakin totesti että tuo hevonen ei juuri virheitä tee. Noo, eipä ole nähnyt Metteä huonoina päivinä mutta silti ♥

KAIKISTA KUVISTA KIITOS JÄLLEEN KERRAN MILLALLE!

Kisakuvissa Meten esteet on 80-90 ja Lissun 70. Ihan oudossa järjestyksessä tuli mutta olkoot. :D







Valmennuksesta en nyt sen enempiä rupea selittelemään, antaa kuvien kertoa. Mutta oli taas tosi hyviä tehtäviä ja mulle ja Metelle sopivia!

Pitkästä aikaa kunnolla jumppaa, tuli tarpeeseen!








Tää on niin hauska "lavastettu" tilanne, monen mielestä näytti että Mette on pysähtynyt hölmistyneenä esteen eteen ja ratsastaja koittaa kasata itsensä kun on hermo menny :D




Siinä olisi, mitä mieltä olette kuvista? :)

7 kommenttia:

  1. Tosi kivoi kuvia:-) näyttiki menevän valmennukses tosi hyvin😊 minkä rotune lissu on?

    VastaaPoista
  2. Ups noi yhet hymppärit meni pieleen...no hyvä postaus:)

    VastaaPoista
  3. Mikä on Heilin oikea nimi?

    VastaaPoista
  4. Jos voit, niin olis kiva jos laittaisit sh-kuninkaallisista lisää kuvia ja eri hepoista :D On ne suokit niin kivoi katteltavia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki, sitten kun on joku postaus mihin ne sopii :) Totta, hienot suokit on oikeen ilo silmälle (tähän luen myös oman joka on ihan erityinen ilo ;D )

      Poista

Olen tosi kiitollinen kaikille jotka ehdottavat postausideoita, vaikka minkälaiset vain mukavat komentit ovat tervetulleita :). Poistan kaikki ilkeät ja sävyltään kokonaan negatiiviset kommentit, sillä haluan pitää blogini viihtyisänä sivuna. Jos laitat oman blogisi linkin kommentin perään, käyn katsomassa sitä, mutta en lupaa että rupean lukijaksi.