lauantai 7. syyskuuta 2013

Viikko täynnä yllättäjiä

Yllättää voi eri tavoilla, toiset positiivisesti, toiset taas negatiivisesti... Ja jotkut mahduttaa sekä että yhden päivän sisään!

Yllättäjä numero 1:
Bibi, joka palasi kuukauden lomalta milloin ei ollut tehnyt mitään. Pukkipukkipukki loikka rodeo ja Bibin uskollinen ratsastaja roikkui kyydissä minkä pystyi. Yhtäkkiä ponin päässä naksahti joku ja silloin alkoi kamala loikkiminen! Vähän pöllöenergiaa sanoisinko... ;) Ja sitten kun kohtaus meni ohi poni kulki todella kauniisti tehden hienoja pohkeenväistöjä siihen asti että päässä naksahti taas! Meinasi epätoivo iskeä.. :D
Mutta tänään sillä oli tauon jälkeen ensimmäinen ajolenkki ja se oli niin upea hieno raviponi että ♥ Ajaessa se vaan toimii ajatuksen voimalla!















Yllättäjä numero 2:
Mette, joka yllätti olemalla jopa kamalammalla asenteella liikenteessä kuin tavallisesti! Sietämätönhän se on aina ollut mutta tämä on jo liikaa että se ei voi koulutreenissä tehdä sekunttiakaan yhteistyötä ja tänään kisoissa jätin kannukset jalkaan vahingossa kun edellisen hevosen kanssa olin tarvinnut. Ne huomatessaan Mette sitten veti herneet nenään ja päätti että tänään neiti tekee mitä itse haluaa eikä todellakaan ainakaan hyppää niitä esteitä mitä pitäisi! Tammat...!!
Luokkana oli siis 80-90 ja toiset kisat meidän vuoden tauon jälkeen. Tuloksena 1 pudotus joka johtui siitä että tultiin huonosti, ei siinä mitään. Mutta sen lisäksi tamma oli niin innoissaan että jouduin ottamaan ennen yhtä estettä vähän reilumman pidätteen ettei oltaisi menty päin ja Neiti Herkkis siiitä suuttui ja lähti liiraamaan ohi! En edes muista milloin se olisi viimeksi kieltänyt! Toisella yrityksellä meni sitten vastahakoisesti yli ja päästiin maaliin.
Aika isoja hyppyjä se on kyllä loikkinut.. :D




Lisää kuvia pistän julkasuun heti kun mun hovikuvaajani Milla saa ne mulle asti..! :D

Yllättäjä numero 3:
Lissu! Ja tässä se täysin tai ainakin melkein positiivinen yllätys! Tällä viikolla hyppäsin pötkylällä torstaina vähän jotain pientä ja tänään kisoissa 70cm radan. Ei voi sanoa muuta kuin että super super super! Koko rata ja uusinta oli ihan super aina viimeselle asti joka oli pitkän suoran päässä ja Lissu väsähtäneenä valahti hippasen liian pitkäksi ja kolautti sen alas. Mutta positiivista on se että se ei tahallaan teilannut niitä kaikkia! :D Ja tamma oli niin iloisella mielellä että se tarttui väkisinkin kaikkiin :3
Lissusta ei vielä ole yhtään kuvia.

Huomenna mennään Meten kanssa yrittämään valmennukseen josko olisi vähän paremmalla asenteella tamma liikenteessä, toivotaan parasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen tosi kiitollinen kaikille jotka ehdottavat postausideoita, vaikka minkälaiset vain mukavat komentit ovat tervetulleita :). Poistan kaikki ilkeät ja sävyltään kokonaan negatiiviset kommentit, sillä haluan pitää blogini viihtyisänä sivuna. Jos laitat oman blogisi linkin kommentin perään, käyn katsomassa sitä, mutta en lupaa että rupean lukijaksi.