perjantai 6. syyskuuta 2013

Vastaukset kysymyksiin

Lempikouluaine?
Kässä on kivointa sillon kun tehdään jotain kivaa. Puutöistä en tykkää mutta elektroniikka- ja metallityöt on kivoja. Tällä hetkellä teen elektroniikkaa ja tykkään kyllä tosi paljon :) Medis on myös kivaa sillon kun tehdään jotain leffoihin liittyvää tai otetaan valokuvia, jos saan olla kameran paremmalla puolella eli takana.
Tässä mun ja parin kaverin medistyönä tehty "leffa" 8-luokalta, pääosassa Bibi! Arvosanaksi 10 ja päättötyö nosti myös todistuksen arvosanan ainoaksi kympiksi. Ollaan kyllä molemmat ponin kanssa muututtu paljon!

Lempihevonen/poni?
Ei noista omista voi parasta nimetä.

Lempieläin?
Kyllä se hevonen on. :)

Lempiratsastuslaji?
Mietin pitkään että viitsinkö sanoa kenttäratsastuksen kun en ole kenttäkisoihin vielä koskaan osallistunut, mutta oon kyllä satavarma että tuun rakastamaan sitä. :) Muuten sitten esteratsastus!



Pidätkö raveista?
Hyvässä seurassa niitä on kiva seurata, yksin ei mitään "tavallisia" raveja kauan jaksa. Sitten näitä isompia raveja ja poniraveja jaksaa katsoa vaikkei kaikkea ymmärtäisikään!

Rauhallinen maastolenkki vai vauhdikas peltorallitus?
Vauhdikas peltorallitus. Allekirjoittanut on vauhdin ystävä henkeen ja vereen ;)


Unelma-ammatti?
Ratsastuksenopettaja.

Lempihevosväri?
Ei värillä oikeastaan ole väliä. 

Lempijuhla?
Tää on paha, kun en tykkää oikeen mistään :D

Lempikarkki?
Kaikki kovat joissa on tulista jauhoa sisällä ♥

Lempihevosrotu?
Suomenhevonen sen olla pitää :)

Herkku ja ekoja ratsastuksia järkevästi.
Lempilaulaja?
No en osaa nimetä ketään yhtä, tykkään kuunnella suomalaista rap-musiikkia ja kaikkia massabiisejä :D

Ovatko teidän kaikki hevoset samassa tarhassa?
Ei ole, tällä hetkellä yhdet yksityiset ponit on omassaan, Lissu ja Lego omassa, Bibi ja Herkku laitumella ja loput on yhdessä. Mitä nyt Bibi ja Möhkis välillä vaihtelee kun tulee juttuun kenen kanssa vaan :D



Minkä ikänen Möhkis on?
29.

Lempielokuva?
Älkää kaikki lukijat nyt sännätkö mun leffamaun mukaan etsimään leffoja, koska se on, hmm... vähän sairas. :D Jotain parhaita mitkä jaksaa kattoa useaan otteeseen on esimerkiksi molemmat Human Centipedet, alkupään Sawit, ja 6-luokasta asti listan kärjessä moottorisahamurhaajat, niistä paras uusin eli Texas Chainsaw 3D. Katon tosi paljon leffoja lähes joka ilta :D


Lempi TV-sarja?
Vastausta ei tarvinnut miettiä kyllä hetkeäkään! The Walking Dead ♥ Lokakuussa taas alkaa. :) Kaikki kaudet katsottu läpi useasti. En vielä tiedä saattaako mieli vähäsen muuttua jos Daryl Dixon kuolee joskus... :D

Teidän hevosten taso?
Joku on ottanut oikeen asiakseen noudattaa mun neuvoja... :D Mutta juu, en ole ehkä oikea henkilä arvioimaan tätä juttua. Bibi on ehkä n. heC, Mette vahva heB, Heili toistaiseksi heC, Herkku joku heÖ mutta sitten on Möhkis... Joka tosiaan osaa ihan kaiken! Tosi hämärää että joku on saanut opetettua shettiksen noin hyvin :D Rataesteillä tasoa en rupea määrittämään noilta nuorilta ja Möhkikseltä, mutta Mette on n. 90-100cm.



Nähdäänkö Bibiä radoilla joskus?
Ainakin yritys on kova, toivon mukaan kyllä. Ainakin se siitä tykkää :D


Koska on seuraavat kisat?
Jos tälläinen kiinnostaa niin sivupalkissa on kisakalenteri-sivu jota päivitän usein. Mutta lauantaina on estekisat Lissulla ja Metellä.

Miltä sun huone näyttää?
Tykkään mun huoneesta yllättävän paljon. Sotkuista siellä on mutta löydän silti yleensä kaiken mitä etsin. Seinillä on mun piirtämiä kuvia ja ruusukkeita sekä kipsistä tehty Jigsaw naamio sekä jotain valokuvia mun ja Meten kisoista ja Bibistä varsana sekä The Walking Deadista. :D Joskus moni on kysynyt miten voin nukkua mun huoneessa kun on noin pelottavia juttuja seinällä! 
Unohtamatta tietenkään isoa valkoista lasikaappia mihin oon jotenkin saanut taiottua mun kaikki kauan sitten keräilemät schleich-hevoset, joita on reilusti yli 200. Joskus teen niillä hyvät rahat kun nyt jo suurin osa harvinaisia tai ainakin myynnistä poistuneita.

Mitä tykkäät koulunkäynnistä?
En tykkää.

Lempi hevosvarustemerkki?
Hv Polo

Talli omassa pihassa vai heppa täysihoidossa muualla?
Enhän mä varmaan osais missään muualla pitää :D

Missä olet nyt?
Ihan kotona oon.

Kuinka monta kertaa olet värjännyt hiuksia?
En oo pysynyt laskuissa mukana, sillon kun oli blondit jouduin värjäilemään usein kun oikeasti on tummat. :D Onneksi on nyt semmoiset hiukset ettei koko ajan tarvi värjätä!

Parhaat kaverit?
En rupea nimeämään ketään yksittäisiä henkilöitä.

Mitä teet vapaa-aikanasi kun et ole hevosten kanssa?
Oon ihmisten kanssa. Ja yllättävän paljon tykkään olla myös yksin!

Aiotaanko Herkkua ja Niiloa ruunata?
Herkku ruunataan huomenna että se pääsisi laumaan, Niiloa ei näillä näkymin aiota.

Sun ja Meten tavoitteet?
Kisata esteillä ja kentässä niin pitkälle kun hevosen kyvyt riittää.

Sun ja Lissun tavoitteet?
Saada heppa kantakirjattua.

Sun ja Bibin tavoitteet?
No mun kanssa Bibi ei tule kisaamaan mitään mutta Bibin tavoitteet jonkun lyhyemmän kanssa on shettisten SM-kisoissa.

Sun ja Piksun tavoitteet?
Saada Piksu hyppäämään vähän esteitä ja rohkeammaksi kisoissa yms.

Maksaako sun vanhemmat sun hevoset ja varusteet vai sä itse?
Metteä tai sen satuloita en ole itse maksanut, Bibistä sekä sen satulasta olen maksanut puolet. Muut varusteet kuin satulat olen ostanut suunnilleen itse. :D

Paljonko teillä on tallivuokra?
Riippuu ponin hoidosta, asuuko se karsinassa vai pihatossa, pitääkö sille varata oma tarha vai meneekö porukassa ja tietenkin paljonko se syö yms.

Onko teillä iso talli?
Ei :D

Entä kenttä?
Sopiva. Sitä laajenneettiin juuri tänä kesänä.



Millaisista vaatteista tykkäät?
Huppareista, farkuista, mukavista vaatteista... :D

Millaiset vaatteet sulla on nyt?
Farkut ja T-paita.

Mitä oot tehnyt tänään?
Koulussa olin, koulun jälkeen kuvasin kun Bibi meni kentällä. Kävelin meidän laitumen ympäri ja korjailin aitoja. Kohta vielä ratsastamaan Mette ja sen jälkeen päivittelen tän viikon kuvia hepoista blogiin jos jaksan ja jos en niin jätän ne huomiselle ja katon leffaa :D

Tässäpä olis muutama vastaus. :) Lisää saa kysyä jos tulee vielä jotain mieleen!

3 kommenttia:

  1. Missä Herkku ruunattiin? Olin tänää Metsäpirtissä ja siel oli melkein Herkun näkönen hevonen :) + Oon samaa mieltä, suokki se olla pitää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metsäpirtissä ruunattiin, hyvin tunnistettu! :)

      Poista
    2. Ajattelin, kun se oli niin pien ja sellai musta :D Kysyin siltä ootko Herkku,niin heti se katto et mitä :))

      Poista

Olen tosi kiitollinen kaikille jotka ehdottavat postausideoita, vaikka minkälaiset vain mukavat komentit ovat tervetulleita :). Poistan kaikki ilkeät ja sävyltään kokonaan negatiiviset kommentit, sillä haluan pitää blogini viihtyisänä sivuna. Jos laitat oman blogisi linkin kommentin perään, käyn katsomassa sitä, mutta en lupaa että rupean lukijaksi.