sunnuntai 25. elokuuta 2013

Pikkuponin selässä!

Moikkamoi! :) Tänään ratsastin Herkulla, sillä ei ole vielä montaa kertaa ratsastettu, ja tänään oli vuorossa pojan ekat pikku hypyt ratsastajan kanssa. On se niiiin pieni! Silti pitää kyllä toivoa että piensuokiksi jää että pääsisi sitten isona osallistumaan niiden mestaruuskisoihin.

Otin muutaman loikan tuolle pikkuesteelle kumpaankin suuntaan, sitten koitin vielä ekan kerran nostaa pojalla laukan ja se nosti sen heti kun pyysin! Siihen oli hyvä lopettaa. Laukatessa Herkku vihdoin tajusi että tää ratsastus on ihan kivaa, ja jatkuva ihan periaatteesta eri mieltä oleminen oli muisto vain! :D

Ei poika oikeen jaksanut innostua tollasesta maahankaivetusta esteestä kun irtona on kuitenkin hypännyt ihan oikeita esteitä niin paljon. :)




Bibin kanssa en tehnyt mitään, kun se on ihan lomalla vielä vähän aikaa. Ja on parissa viikossa paisunut ihan älyttömästi! No sehän kuuluu kesälomaan vai mitä ;)
Vaihdettiin pojat paremmalle laitumelle ja otin muutaman kuvan kun ne siellä rallitteli. Herkku jaksoi hetken juosta Bibin mukana, mutta kyllästyi heti. Meijän lomalainen taas juoksi kymmeniä kierroksia ympäri laidunta, oliskohan kohta aika palata työntekoon kun tota virtaa alkaa olemaa!


Voi miten se on lihonut :D




Herkku miettii että mikä paarma sitä haukkaa :D




Kamala kun toi mun vauva on jo ihan aikuisen ponin näkönen <3

Tänään poikkeuksellisesti annoin Meten käyttöön tunnille, kun osallistujia oli useampi. Olin kattomassa koulutuntia jolla oli Mette, Lissu, Heili ja Eemu. Ihan hyvin näytti kaikilla menevän :)

Huomena onkin Meten joka maanantainen vapaapäivä ja en tiedä tuleeko mitään postauksia muistakaan jos ei ole kuvia. Oon jo nyt ylpee itestäni ku on tullu kirjotettua kahtena päivänä peräkkäin!
Mitä mieltä lukijat on, onko pikkujätkät aikuistuneet blogin tauon aikana?

3 kommenttia:

Olen tosi kiitollinen kaikille jotka ehdottavat postausideoita, vaikka minkälaiset vain mukavat komentit ovat tervetulleita :). Poistan kaikki ilkeät ja sävyltään kokonaan negatiiviset kommentit, sillä haluan pitää blogini viihtyisänä sivuna. Jos laitat oman blogisi linkin kommentin perään, käyn katsomassa sitä, mutta en lupaa että rupean lukijaksi.